Web Design Services

Izrada web stranica već od 300€

Web stranica ne treba samo privlačiti pažnju. Uloga web stranice je da privuče i uključi korisnika, kao i da vaš brend komunicira i predstavi svoje proizvode ili usluge.

Vaši kupci Vam neće dati drugu priliku da ostavite prvi dojam

U digitalnom svijetu, prvi dojam je najvažniji a moderna stranica je ključ do uspjeha. Webdizajn.com izrađuje web stranice koje nude odlično korisničko iskustvo, postižu visoke pozicije na glavnim tražilicama i promoviraju vaše poslovanje i brend ciljanoj publici. Naš stručni tim web dizajnera prevodi vašu poruku u digitalni oblik sadržaja, funkcionalnosti i slike koje su od suštinske važnosti za izgradnju web stranica na koje će se korisnik uvijek vraćati.

Nastojimo uravnotežiti marketinške ciljeve naših klijenata sa web dizajnom najbolje prakse, koji je izrađen najnovijim tehnologijama. Naša područja stručnosti u rasponu su od optimizacije vizualnog dizajna do povećanja utjecaja inovacija u internet tehnologijama, i od sadržaja koji je prilagođen web tražilicama, do online reklamnih kampanja. Blisko radeći s našim klijentima da procijene svoje ciljeve, ciljano tržište i budžet, izrađujemo web stranice koje će postaviti vašu tvrtku u virtualni svijet.

Branding i izrada logotipova

Izrada grafičkih sučelja

Responzivan dizajn

Dodavanje na Google karte

Targetiranje tržišta

Integracija društvenih mreža

services-web-services-on-light

PROCES DIZAJNA I PROJEKTIRANJA

Naš pristup počinje s analizom Vašeg potencijalnog tržišta, konkurencije i klijenata. Provjeravamo postojeće marketinške materijale i strategije te zadržavamo najbolje za dizajn nove web stranice. Posjećujemo druge web stranice, koje su na vašem tržištu i šire, da bi imali inspiraciju za elemente koje će se najbolje uklopiti u vaš online identitet. Konačno, mi pravimo wireframe (sličan kao blueprint, plan) za raspored različitih stranica i tu počinje dizajniranje.

25

Web shopova

12

Nagrađivanih web stranica

17

Kompleksnih projekata

97

Popularnih Facebook aplikacija

74

E-mail marketing strategije

36

Iskusnih web programera

VIZIJA I ISKUSTVO

Svaka web stranica što vidite je „hibridno stvorenje“, izgrađeno korištenjem talenta kvalificiranih dizajnera koji razumiju delikatnu ravnotežu između estetike i tehnologije. Dizajnerski tim Webdizajn.com ima veliko iskustvo u internetskim jezicima kao što su HTML5, CSS3 i PHP, kao i disciplinama poput grafičkog dizajna, novinarstva pa čak i likovne umjetnosti. Nakon što napravimo plan sajta, naši stručnjaci krase raspored sa bojama, tipografijom, slikama i animacijama da bi postigli odgovarajuće interaktivno iskustvo za vaše posjetitelje.

services-web-development-services
services-conversion-rate-optimization

NAPREDNE FUNKCIJE

Naši napredni sistemi za održavanje sadržaja (CMS) i mogućnost razvoja prilagođenih funkcija proširuju mogućnost vaše web stranice da pruži svojim korisnicima trenutne informacije u atraktivnom online okruženju. Inovacije poput društvenih medija, eCommerce, responzivnog web dizajna, e-mail newslettera, online kataloga za proizvode, anketa i interaktivnih mapa će zadržati korisnika na stranici.

Sviđa Vam se što vidite? Kontaktirajte nas već danas!

Proces izrade

Naš proces i naši ljudi nas uistinu izdvajaju od drugih firmi koje nude usluge web dizajna. Neki klijenti dolaze kod nas sa svojim konceptom dok drugi imaju napredne web stranice sa potrebom za promjenama. Bez obzira na to, naš pristup klijentu je bez premca.

Izučavanje

Prvi korak uključuje učenje o vama, vašem poslovanju i vašim ciljevima za novu web stranicu. Također uzimamo vremena da razmislimo da li smo mi dobar odabir za vas i da li naša specijalnost odgovara vašim potrebama.

Dizajn

Mi smo dom za grafičke dizajnere koji kreativno razmišljaju. Vi i vaš menadžer projekta ćete zamisliti pravac vaše web stranice koju će dizajner pretvoriti u stvarnost.

Izgradnja

Naši iskusni programeri će zatim oživjeti vaš dizajn, čineći ga robusnim i funkcionalnim sa čistim, kvalitetnim kodom. Tokom ove i svake druge faze, vi ćete dobiti izvještaj o napretku i biti ćete u bliskoj komunikaciji sa nama da bi osigurali željene rezultate.

Pokretanje

Kada završimo, mi u potpunosti brinemo o Vašoj novoj web stranici sa sigurnim hostingom i redoviti održavanjem, uređivanjem i ažuriranjem za vrijeme trajanja našeg odnosa.

Naši zadnji projekti

Naši klijenti

Pogledajte sve klijente