Pay Per Click Management

PAY PER CLICK OGLAŠAVANJE

Potpuna usluga upravljanja Pay Per Click servisima sa iskusnim menadžerima PPC kampanja. Poboljšajte svoje rezultate sa boljim upravljanjem PPC kampanje.

Google AdWords za Pay-Per-Click marketing

Google Adwords je daleko najpopularnija PPC platforma – radi na pay-per-click modelu u kojem korisnik daje ponudu na ključne riječi i plaća za svaki klik na svoju reklamu.

Svaki put kad se tražilica pokrene, Google kopa u bazenu ponuda AdWords oglašivača i odabire pobjednike koji se pojavljuju na oglasnom prostoru na stranici sa rezultatima pretrage. „Pobjednici“ su izabrani kombinacijom više faktora, uključujući kvalitet i relevantnost ključnih riječi i teksta oglasa, kao i veličinu ključnih riječi. Na primjer, ako *** da ponudu na ključnu riječ „ppc management“ naš oglas možda se pojavi među prvim mjestima na stranici Google rezultata.

Preciznije, ko se pojavljuje na stranici i gdje određuje Ad Rank oglašivača, koji se izračunava množenjem dva ključna faktora – CPC Bid (najveći iznos koji je oglašivač spreman potrošiti) i Quality Score (vrijednost koja između ostalog uzima u obzir vašu click-through stopu, relevantnost i kvalitet odredišne stranice). Ovaj sistem omogućuje osvajanje oglašivača da bi se došlo do potencijalnih kupaca, po cijeni koja odgovara vašem budžetu.

Neki vlasnici web stranica misle da imaju dovoljno prometa na svom sajtu. Da bi zaista vidjeli povrat ulaganja u web stranicu, povećanje broja posjeta i vremena zadržavanja korisnika na vašem sajtu je od ključnog značaja. Jedan od najboljih načina da povećate promet na web stranici je kroz dobro izrađenu pay-per-click online reklamnu kampanju na popularnim tražilicama.

Kada ciljate vašu publiku na web stranici sa *** pay-per-click uslugom za upravljanje, ne samo da upravljate mudro sa svojim budžetom za online oglašavanje nego i povećavate šanse da pretvorite posjetitelje u kupce.

Pay-per-click oglasi su predstavljeni u rezultatima pretrage kad ključne riječi i fraze koje vi izaberete budu tražene i povezane sa određenom stranicom na vašem web sajtu. Mi ćemo raditi s vama da bi identificirali najprofitabilnije pojmove za pretragu i da bi doveli posjetitelje koje vi želite na vašu web stranicu. Pomoći ćemo vam i sa upravljanjem vašeg budžeta i strategijama oglašavanja tekućih pretraživanja.

Da li je Pay-Per-Click marketing pravi izbor za vas?

PPC oglašavanje pruža jedinstvenu priliku da:

 

    • Povećate vašu bazu klijenata – Povežite se sa tragačima koji su aktivno u potrazi za proizvodima i uslugama poput vaših, i odgovorite na tu potrebu pružajući im ponudu relevantnu njihovom upitu za pretraživanje.

 

  • Generišete promet jeftino -  Jer pay-per-click marketing omogućuje da generišete oglase kad su u toku istraživanja i potraga za kupovinom, to je vrlo efikasan način da dovedete zainteresovane posjetitelje na svoju stranicu. Plus, možete uživati u algoritamski generisanom popustu od tražilice u zamjenu da učinite njihove korisnike sretnima.


Istina je da, pay-per-click marketing može funkcionisati za gotovo bilo koju vrstu posla, bilo da prodajete proizvode putem e-commerce web stranice, ili generišete promet za usluge ili softversko poslovanje, dižete svijest o brendu ili čak dovodite realni promet i telefonske pozive u vašoj lokalnoj poslovnici.

Problem je u izvršavanju. Da bi dobili najviše iz vaše pay-per-click marketinške kampanje, morate slijediti najbolju praksu, i zaposliti pravu kompaniju.


services-seo-copyrighting

Na što se fokusiramo

Da bi pružili pozitivan povrat investicije, Webdizajn.com fokusira se na ključne aspekte vaše kampanje uključujući:

Adwords oglašavanje Mjesečno vas izvještavamo o uspjehu vaše kampanje, uključujući i utiske, klikove i konverzije. Osim toga, nakon što ste pregledali izvještaj, nudimo poziv u trajanju jednog sata sa članovima vašeg tima kako bi im objasnili napredak vaše kampanje, i odgovorili na sva pitanja koja imate.

Usluge upravljanja PPC kampanja za svačiji džep
Imamo PPC usluge vođenja kampanja za sve veličine poslova i budžeta. Bez obzira da li je vaše poslovanje lokalno, regionalno, nacionalno ili globalno, mi imamo PPC paket koji će odgovarati vašem poslovanju i budžetu.

Kao Google AdWords certificirani partner, mi ćemo upravljati vašim kampanjama, pratiti performanse, i raditi sa vama da bi ispunili ROI ciljeve i očekivani promet. Ako tražite kompaniju koja ima dokazano iskustvo i koja će vam pomoći da razumijete proces u svakom koraku, kontaktirajte nas i zatražite besplatnu ponudu odmah.

Zadnji projekti

Pogledajte sve projekte

420

Postavljenih kampanja

213

Plaćenih oglašavanja

17

Video Oglašavanja

141

Postavljenih vizualnih reklama

98

Uspješnih PPC remarketinga

315

Kampanja na društvenim mrežama

Recite nam o svom projektu

Dopustite da pomognemo Vašem online poslovanju i osiguramo Vam rast

Kontaktirajte nas danas i dobijte maksimalan povrat Vaše investicije.

Klijenti o nama

Pogledajte sve izjave
Polja označena sa * su obvezna